Maksimalno koristite potencijal Vašeg tijela uz CELLIANT™ proizvode od aktivnih minerala iz prirode, tkane uz pomoć tehnološki najmodernijih metoda obrade vlakana i proizvedene da traju doživotno.

CELLIANT™ proizvodi klinički dokazano:

  • Utječu na povećanje razine kisika u tijelu i bolju cirkulaciju

  • Stimuliraju rad i regeneraciju stanica - brži oporavak organizma

  • Reguliraju tjelesnu temperaturu

  • Podižu kvalitetu spavanja na najvišu razinu

  • Osiguravaju više energije i opću dobrobit za tijelo

"Nije bitno da li ste vrhunski sportaš, rekreativac, roditelj, poslodavac, predani zaposlenik ili umirovljenik. Zaslužujete da Vaše tijelo radi brže i učinkovitije. Preporučujemo Celliant™ premium proizvode svima koji koriste čovjekovu prirodnu potrebu, a to je da spavaju i da se odmaraju. S Celliant™ premium proizvodima spavat ćete bolje i brže. Vaše tijelo će osjetiti razliku.“

Iskustva korisnika:

><
1/2

Preporuka liječnika:

Vedran Orešković, dr.med.

Za Celliant® sam čuo prije godinu dana. Celliant® sam upoznao usmeno, putem weba, raznih foruma i pisanih materijala. Naišao sam na kliničke studije koje dokazuju njegovu djelotvornost.

Isto tako sam naišao na certifikate koji dokazuju da su Bio-san Celliant™ prozvodi proizvedeni u skladu s najstrožim normama EU kao jamstvo kvalitete i dugotrajnosti. U vrhunsku kvalitetu Bio-san Celliant™ proizvoda sam se i osobno uvjerio koristeći dodatke za spavanje proizvedene od Cellianta®.

Kao specijalizant psihijatrije svakodnevno se susrećem s ljudima koji 
imaju poteškoća sa spavanjem. Slušajući o tegobama drugih ljudi načuo sam kako opisuju iste one tegobe koje sam i sam svojevremeno imao dok nisam o važnosti spavanja počeo promišljati drugačije. Poželio sam spavati bolje i osjećati se bolje, te sam prethodna promišljanja odlučio na sebi i primijeniti.

Kao osoba koja je imala dugogodišnje kronične probleme s nesanicom, skraćenim spavanjem, te produženim jutarnjim umorom odlučio sam se na korekcije vlastite higijene spavanja bez primjene medikamenata.

Koristeći Bio-San Celliant™ jastuk, pokrivač i podlogu za madrac, osjećam se vitalnije, odmornije  i spremnije za cjelodnevne aktivnosti. Budim se opušteniji, s manje jutarnjeg umora, trajnije dnevne koncentracije na radne aktivnosti, te poboljšanog općeg psihofizičkog osjećanja.

Preporučam Bio-San Celliant™ proizvode svima onima koji su se odlučili za kvalitetniji san da bi ostvarili višu fizičku, psihičku i radnu funkcionalnost.

Bio-San Celliant™ proizvode naročito preporučam osobama oboljelima od kroničnih bolesti poput dijabetesa, artritisa i reumatoidnih bolesti.

Preporučam Bio-San Celliant™ proizvode svim osobama bez zdravstvenih tegoba, jer je kvaliteta sna neophodna za tjelesni oporavak i očuvanje zdravstvene homeostaze.

Vedran Orešković rođen je 1976.godine u Osijeku. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Osijeku 2004.godine. Sedam i pol godina je proveo radeći u farmaceutici. Od 2013.godine radi u Psihijatrijskoj bolnici Rab, gdje je trenutno je na specijalizaciji psihijatrije. Polaznik je psihoterapijske Škole kibernetike i sistemske terapije. Uže interesno područje je medicina spavanja.

CELLIANT™ PREMIUM PROIZVODI

CELLIANT™ PREMIUM JASTUK

Jastučnica napravljena od CELLIANT™ premium tkanine koja sadrži Celliant® koji klinički dokazano pomaže ublažiti bol, pomaže ubrzati cirkulaciju, pomaže regulaciji tjelesne temperature, povećava fizičku učinkovitost, pridonosi bržem oporavku i poboljšava kvalitetu spavanja.

Navlaka dodatno obogaćena karbonskim vlaknima Intense® koja omogućavaju brzo pražnjenje elektriciteta te dublji, relaksirajući san. Revolucionarna zaštita s ionima srebra Argentum + učinkovito odbija grinje i bakterije. Iznimna prozračnost pomaže sprječavanju znojenja. Primjeren za osobe sklone alergijama.

Poseban oblik i visina jastuka osiguravaju anatomski položaj vrata i ramena, pravilno držanje kralježnice i pomaže ukloniti bolove

Jezgra od anatomski oblikovane memory pjene koja brzo prepoznaje oblik i pritisak tijela te mu se prilagođava, opušta pritisak na glavu, poboljšava cirkulaciju, pomaže ublažiti bolove. Profilirana baza jastuka od memory pjene i HR pjene osiguravaju potpunu potporu vratnoj kralježnici, dok termosenzibilna visco elastična pjena omogućava nesmetanu cirkulaciju krvotoka glave.

 

CIJENA:  1.100 kn

Novosti o Celliant proizvodima pratite i na:

  • Facebook Social Icon

Domisan d.o.o.

Miroslava Krleže 8, Rijeka

Odgovorna osoba: Kristijan Blaženović

Društvo je upisano u sudski Registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-16/8221-5
MBS: 040368371

OIB: 22460216806

Porezni broj: 4656326

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00kn, uplaćen u cijelosti.

 

Tel: 051 615 800

mail: infodomisan@gmail.com

  • Facebook Social Icon

Nazovite nas:

Ukoliko Vam je draže rezervirajte mjesto telefonskim putem:


051 615 800

Uvjeti prodaje