Nagradni upitnik nalazi se na dnu teksta

LJETO BEZ NESANICE, UMORA, BOLOVA U ZGLOBOVIMA, GLAVOBOLJA, ALERGIJA ...

Piše: dr.med. Nikka Car

 


CELLIANT PREMIUM PODLOGA

 

Je li moguće ljeto bez nesanice, kroničnog umora..
Bez bolova u zglobovima, bez glavobolja, alergija?

MOGUĆE JE !

 

 

Već godinama kao liječnica imam profesionalno stajalište da je stanična razina organizma i energetski status ono mjesto gdje nastaje bolest i gdje treba početi ozdravljenje. Bila sam oduševljena onog trenutka kada sam otkrila Celliant Premium podlogu koja svojom kombinacijom djelovanja potvrđuje moje razmišljanje.

Naravno, odmah sam postala korisnik i vrlo brzo sam u svom zdravstvenom statusu prepoznala poboljšanja za koja sam, proučavajući Celliant Premium podlogu, kao liječnik znala da se moraju početi događati.

 

Čast mi je da sam stjecajem okolnosti postala vanjski stručni savjetnik tvrtke DOMISAN za program Celliant Premium. 

 

Prije trideset godina u Kaliforniji gospodin David Horinek izumio je ljekovito Celliant vlakno. Celliant vlakno povećava količinu kisika u organizmu za 30%, a dostatna količina kisika je osnova za ozdravljenje i jačanje organizma. Iz tog razloga najprestižniji svjetski proizvođači sportske opreme koriste Celliant vlakna u svojoj proizvodnji kako bi svojim korisnicima garantirali povećanje vitalne energije i brz oporavak koštano-mišićnog sustava.

U trideset godina postojanja Celliant vlakna u Americi napravljeno je desetke višegodišnjih laboratorijskih ispitivanja u najprestižnijim klinikama uz praćenje djelovanja u praksi (u konkretnim zdravstvenim problemima) te je potvrđeno izuzetno dobro djelovanje kod problema:


-  bolova u leđima
-  reume
-  glavobolje
-  menopauze
-  povećanja prostate
-  upale zglobova (artritis i artroza)
-  regulacije kolesterola
-  alergija
-  kroničnog umora
-  nesanice
-  mršavljenja i jačanja imuniteta

 

Sve te rezultate tvrtka DOMISAN je potvrdila
u svojim povratnim informacijama od korisnika.

Karbon vlakna su timski suradnik Celliant vlaknima - štite organizam od statičnog elektriciteta i štetnih tehničkih zračenja (kompjutori, repetitori, mobiteli, električni kablovi i sl.) Znanstvenik dr. Nakagawa iz Japana otkrio je povezanost zračenja s oštećenjem zdravlja i nazvao to sindromom elektromagnetskog zagađenja.

U sadržaju Celliant Premium podloge nalaze se i Argenum plus srebrni ioni koji djeluju antialergijski i antibakterijski. Stoga, osobe koje koriste Celliant Premium podlogu mogu računati na blaže alergijske reakcije te normalizaciju općeg stanja imunološkog sustava.

Celliant Premium podloga omogućava daleko bolju opskrbljenost kisikom s obzirom da smo prilikom spavanja duže izloženi pozitivnim učincima Celliant vlakana i ostalih sastojaka koje sadrži navedena podloga. Bolja opskrbljenost kisikom potvrđena je istraživanjima vrste Kirlijanove fotografije i aparatima koji mjere količinu kisika u organizmu.

CELLIANT PREMIUM PODLOGA udružuje dvostruko djelovanje - OZDRAVLJUJE ORGANIZAM I ŠTITI GA !

Celliant Premium podloga je mnogim ljudima promijenila život, uključujući i mene!

 

CELLIANT PREMIUM MASKA

Nagrada koju bi svatko poželio!

Ugodna i idealna za korištenje noću ili u trenucima odmora danju.

Kombinacija Celliant Premium vlakana i Argentum plus srebrnih ionskih vlakana djeluje tako da normalizira izlučivanje hormona melatonina bitnog za rješavanje problema nesanice i kroničnog umora, pomaže kod problema sa sinusima, glavoboljama, alergijskih očnih manifestacija, a u estetskom smislu izglađuje borice oko očiju.

Ispunite upitnik ODMAH i osvojite Celliant Premium masku !

Isprobajte Celliant Premium masku za oči te, ukoliko budete smatrali da Vam Celliant proizvodi mogu biti od koristi, ostvarite mogućnost na popust do čak 50% na pojedine proizvode iz naše ponude!

Novosti o Celliant proizvodima pratite i na:

  • Facebook Social Icon

Domisan d.o.o.

Miroslava Krleže 8, Rijeka

Odgovorna osoba: Kristijan Blaženović

Društvo je upisano u sudski Registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-16/8221-5
MBS: 040368371

OIB: 22460216806

Porezni broj: 4656326

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00kn, uplaćen u cijelosti.

 

Tel: 051 615 800

mail: infodomisan@gmail.com

  • Facebook Social Icon

Nazovite nas:

Ukoliko Vam je draže rezervirajte mjesto telefonskim putem:


051 615 800

Uvjeti prodaje